Digitale brochure

In onze huidige samenleving is de computer niet meer weg te denken. Er wordt op Internet gekocht en verkocht. Met onze digitale brochure sluiten wij daar keurig op aan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een brochure op Internet. De klant kan gemakkelijk online bladeren door de brochure. Met een handige muisklik bladeren bezoekers door uw hele brochure.

Tevens kunnen bezoekers gelijk online bestellen. Ook dit bestelproces is onder diverse bezoekers getest. Vooral de handigheid wordt door bezoekers gewaardeerd. Het kost geen extra moeite. Zelfs bezoekers die voor het eerst een digitale brochure doorbladeren, gaat het goed af. En dat is zowel voor ons als u waar het om draait.

Een digitale brochure heeft diverse voordelen. Zo heeft de klant direct inzicht in de brochure online. Er zijn geen wachttijden om door de brochure te bladeren. Daarnaast is het snel, gebruiksvriendelijk en goedkoop. Bezoekers hoeven de brochure niet te downloaden en verliezen daardoor geen extra tijd. De brochure kan gelijk bekeken worden op Internet. Natuurlijk is de brochure ten alle tijden te bezichtigen.

Wij vinden het belangrijk dat uw huisstijl terugkomt in de digitale brochure. Het blijft namelijk onderdeel van uw bedrijf en website. We streven er dan ook naar om uw huisstijl en logo zo goed mogelijk te verwerken in de brochure. Met trots kunnen we zeggen dat dat tot nu toe erg goed gelukt is. Hierdoor wordt uw brochure niet als een los onderdeel gezien, maar is het daadwerkelijk verweven in de website.

De standaard digitale brochure van Triple Internet Solutions bevat verschillende mogelijkheden. Zo kan de klant gemakkelijk bladeren en inzoomen. Ook heeft hij de beschikking over een inhoudsopgave. We hebben tevens een Ga naar pagina, zodat de klant direct naar een gewenste pagina kan. Pagina´s die hij minder interessant vindt, kunnen gemakkelijk overgeslagen worden.

Naast de standaard onderdelen bieden wij ook nog extra mogelijkheden aan. U bent vrij om daar wel of geen gebruik van te maken. Wij kunnen onder meer een print per pagina aanbieden. De klant kan dan een pagina gemakkelijk printen. Ook is het mogelijk om de brochure te downloaden in een PDF bestand. Een aantal bezoekers vinden het tevens fijn om door de hele brochure te zoeken. Als uw doelgroep daar behoefte aan heeft, dan kunnen wij die optie toevoegen.

Triple Internet Solutions kan er ook voor zorgen dat u de statistieken ontvangen van uw digitale brochure. Daarmee kunt in een oogopslag zien hoelang bezoekers door de brochures hebben gebladerd, wat favoriete pagina´s waren en welke producten het meest verkocht werden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte staan wij u graag te woord.