Webpromotie

Niet is zo vervelend als uw onderneming op het Internet niet wordt gevonden. U heeft veel tijd en energie gestoken in een goede bedrijfswebsite. En dan blijven de bezoekers uit. Dat is natuurlijk erg jammer. Daarom adviseren wij u om online goede reclame te maken voor uw bedrijf. Een gerichte promotie voor uw website levert meer bezoekers op.

Uit eerder gepubliceerd onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat Internet door ruim tien miljoen mensen wordt gebruikt. Ruim 93% van die mensen gebruikt zoekmachines, zoals Google en Yahoo. Ongeveer 87% zoekt het liefst op het wereldwijde web via zoekmachines. Dat is veel meer dan de helft. Volgens de gebruikers voldoen de resultaten van de zoekmachines aan hun wensen. Hoog scoren bij een zoekmachine is dus de voornaamste manier om uw website te promoten.

Het hebben van een website alleen is niet genoeg op het Internet. Als uw website geen bezoekers trekt, dan heeft u weinig tot geen omzet. Nog belangrijker vinden wij daarom dat uw website online gevonden wordt door de juiste doelgroep. Stel dat u een website heeft over paardrijden en er komen alleen maar liefhebbers van koeien, dan heeft u daar niet zo veel aan. Uw website dient dus bezoekers te trekken die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn en vaker terugkomen voor informatie of om producten aan te schaffen. Zo genereert u tevens omzet. Wij weten daar op een goede manier op in te spelen, zodat u geen potentiële klanten misloopt.

Het promoten van uw website heeft verschillende voordelen voor uw onderneming. Naast bezoekers te trekken, is het ook van belang dat u uw concurrenten inhaalt in de top tien van belangrijke zoekmachines. Wij streven er naar dat uw website zo hoog mogelijk boven aan de lijst van zoekresultaten komt te staan. Dat zorgt ervoor dat uw Google Pagerank verhoogt.

Een website wordt niet alleen gevonden door advertenties via zoekmachines. Ook links vanaf een andere websites zijn ideaal om nieuwe bezoekers te vinden. Daarnaast kunt u ook adverteren op andere websites die over hetzelfde onderwerp gaan. Maar u kunt ook in dagbladen of weekbladen adverteren. Of wat dacht u van televisie of op de radio? Ook die media trekken dagelijks veel kijkers en luisteraars.

De experts van Triple Internet Solutions verbeteren tevens uw webpagina´s. Dat doen we in de tekst, maar ook in de broncode, waardoor u altijd gevonden wordt. We streven ernaar dat uw bedrijfswebsite zo goed mogelijk gepromoot wordt.